Glædelig jul og godt nytår

Tak for at du er en del af fællesskabet

2020 blev året hvor drømmen om at skabe et trygt, digitalt mødested for alle med livserfaring blev til virkelighed. Jeg har set så mange medlemmer finde nye venskaber og få gode oplevelser sammen med andre. Både via arrangementer og online. Det gør mig oprigtig glad og varmer mit hjerte. Og det vidner om, at drømmen lever. Selvfølgelig kom der lidt Corona skygger, som ikke gjorde det muligt at holde så mange fysiske møder. Men det kommer 2021 til at råde bod på med mange gode planer i støbeskeen.

Jeg vil sige dig et meget meget stort tak fordi har valgt at være en del af fællesskabet. Om du er aktiv eller du lige ser det hele lidt an er ikke afgørende. Vi har hver vores tempo, og du bevæger dig blot frem på din måde.

 

Jeg har set lidt på statistikken for året der gik, og du får lidt tal her, der vidner lidt om hvor fin en aktivitet vi har haft på pensionistvenner.dk.

Antal medlemmer:                    3230

Antal beskeder sendt:              9300

Antal Gruppeindlæg:                3700

Antal Debatindlæg:                   1100

 

Det er en fin start og som sagt ser vi meget frem til 2021, hvor vi forventer endnu højere aktivitet herunder mange flere møder, arrangementer. Ja der er planer om fællesrejser til udlandet og meget mere. Det bliver et godt og spændende 2021.

Tak fordi har valgt at være medlem. Har du spørgsmål, ideer eller andre bidrag er du altid velkommen til at skrive på [email protected]

Med ønske om en dejlig jul og et rigtig godt nytår.

Torben