Glædelig Sankt Hans & opdateringer på Pensionistvenner

Kære Alle,

Du ønskes hermed en skøn Sankt Hans. Selvom det regner i dag ser det ud til, at solen kommer frem i morgen og resten af ugen.😊

Derudover modtager du en opdateringer af de seneste tiltag på Pensionistvenner. Der er sket mange spændende ting.


Nye Inspirerende grupper
Mange medlemmer er begyndt at oprette grupper. Specielt kan vandregrupper fremhæves, hvor du nu kan få god motion, opleve naturen/byen og samtidig lære nye medlemmer at kende på en afslappende måde. Hvis du selv ønsker, at oprette en gruppe skriv til os, og vi opretter den fluks. Nedenfor ser du link til udvalgte grupper, som du er velkommen til at melde dig ind i

  1. Vandring København - Klik her og se gruppen - Vandring København
  2. Vandring Århus – Klik her og se gruppen - Vandring Århus
  3. Vandring Herning - Klik her og se gruppen - Vandring Herning
  4. Lokale Guider – Der er lavet en gruppe hvor man hjælper hinanden som lokal guide og viser Danmark frem. Du kan se gruppen her Lokale Guider. Det er også en god måde at lære hinanden at kende.

Derudover kan du se nye grupper som f.eks.  Det Grå Guld eller Kunstgruppen - klik her

Fordelen ved at være med i en gruppe er blandt andet, at du får direkte besked når der er nyheder eller events i din gruppe. Du holdes dermed hele tiden opdateret om aktiviteten.


Hvordan spreder jeg budskabet om Pensionistvenner?
Vi er nu 1300+ medlemmer men målet er vi skal være mange mange flere. Du er meget velkommen til at sprede budskabet i din omgangskreds. Og det kan også være i grupper på Facebook. En god måde er at henvise til Pensionistvenner er via vores lille reklamefilm, som du finder her - https://youtu.be/fx3xk0VHbpY. Har du ideer til, hvordan Pensionistvenener bliver endnu mere kendt sig endelig til.


Ønsker du at få ansvar for et område?
Vi er nu nået en størrelse, hvor det giver mening, at dele Danmark op i områder med en eller flere ansvarlige. Måske du har lyst til at være ansvarlig og gøre en forskel? Måske du gerne vil organisere events og lokale tiltag? I falde skriv til mig og vi finder ud af noget.


Forbedringer af Pensionistvenner
I denne uge lancerer vi en række forbedringer på platformen herunder

  1. Du får mulighed for at invitere nuværende og nye medlemmer til events
  2. Det bliver muligt for dig at redigere opslag i grupperne
  3. Debatter bliver forbedret
  4. Beskeder forbedres

Hvis du har ideer til forbedringer skriver du bare til os og vi ser på det.


Hvordan kommer jeg godt igang? 
Har du brug for at komme godt i gang med Pensionistvenner kan  du altid finde videoer her - Kom godt i gang Videoer. Her kan du eks. vis se hvordan du udfylder din profil, bruger debatter, grupper og væggen.


Med ønske om en fantastisk Sankt Hans og rigtig god fornøjelse med Pensionistvenner.
Torben