Kom godt i gang med grupper

Du modtager hermed en opdatering fra Pensionistvenner som i denne uge har fokus på, hvordan du kommer godt i gang med at bruge grupperne.

Grupper

Du modtager hermed video, der viser hvordan du bruger grupper. En gruppe kan sammenlignes med et klubhus, hvor du taler og deler en fælles interesse. Det kan være opskrifter, film eller musik eller noget helt andet. Når du er medlem af en gruppe kan du deltage i debatten, dele billeder og video. I grupper kan du også let finde andre medlemmer, der deler dine interesser og her ligger der måske et venskab og venter på dig? Du kan også oprette begivenheder, hvor gruppen kan mødes – enten online eller i det virkelige liv.

Og sidst men ikke mindst - du har altid mulighed for at få din helt egen gruppe. Hvis du har en interesse, som du gerne vil dele med andre medlemmer skriv gerne til os på kontakt@pensionistvenner.dk og vi hjælper dig i gang.

Her ser du video om hvordan du kommer godt i gang med at bruge grupper.

 

Du kan fortsat finde alle vores Kom godt i gang video her - https://www.pensionistvenner.dk/om-pensionistvennerdk/hjaelp-og-support/brugervenlige-hjaelpevideoer/

 

Forbedringer af platformen

Vi har i sidste uge lavet en række små forbedringer af platformen. Problemet i forbindelse med betalinger er nu løst. I næste uge kommer der nye tiltag herunder, at du i grupper og debatter kan henvise til andre medlemmer. Har du ideer til forbedringer siger du bare til.

 

TV reklame for Pensionistvenner

Vores landsdækkende TV kampagne på DR4 kører i hele maj måned. Den giver mellem 20-60 nye medlemmer hver dag så der er rig mulighed for dig at finde nye venskaber.

 

Vi ønsker dig en rigtig god uge. Og har du spørgsmål – skriv til os på kontakt@pensionistvenner.dk – vi sidder klar til at hjælpe.

 

De bedste hilsner fra

Pensionistvenner

Torben