Om Pensionistvenner

Hvorfor Pensionistvenner.dk?

Det kræver overskud at række ud og skabe nye kontakter. Og det kan være besværligt og skuffende. Men sådan er det ikke på pensionistvenner.dk. Her er det faktisk både nemt og trygt at møde andre med samme interesser og sociale behov som en selv.


Du er ikke alene
På Pensionistvenner.dk kan vi – nemt og trygt - møde ligesindede, som måske også oplever at blive lidt til overs, selv om vi har mere at byde ind med end nogensinde. Mennesker, som kan huske de begivenheder, der gjorde indtryk, da vi var unge, og som har formet os. Interessefæller, som deler vores nysgerrighed på særlige områder, eller som bare er spændende og hyggelige at vende verden og hverdagen med. Måske endda en eller flere, som bliver en ven for livet.

Trygt og sikkert
Her bestemmer vi selv, hvor mange vi vil lære at kende, hvor meget vi vil involvere os i hinanden, samt hvornår og hvordan. Men én ting er sikkert: Pensionistvenner.dk er et trygt mødested, der gør det nemt at række ud og få kontakt.

Kun 25 kr. om året
Det koster et symbolsk beløb på kun 5 kr. pr. måned eller bare 25 kr. for et helt år at være medlem og have sin profil på pensionistvenner.dk. Og der er ingen binding eller oprettelsesgebyr. Via betalingen valideres den enkelte bruger af banken, hvorved vi undgår falske profiler  og videresalg af vores data. Betalingen er altså en sikkerhedsforanstaltning.


Kom godt i gang
I videoen her, kan du se, hvordan du hurtigt og nemt bliver en del af fællesskabet. 

 

Klik på orange knap på toppen af siden og bliv medlem. Velkommen😊